Lyckas med spackelarbetet

Uppstart

Starthjälp vid spackelprojekt

Vi hjälper er med uppstart av projekt med materialåtgång eller appliceringsmetod. Kontakta oss för ett startmöte på plats på ert projekt. Där kan vi bistå med tips och råd gällande materialval, maskinval och även hjälpa till med förbesiktningar av ytor som ni ska arbeta på.

Vi kan stå till tjänst med praktisk träning av era målare, antingen i vårt testcenter i Glanshammar (utanför Örebro) eller direkt på plats på ert projekt. Våra tekniker har lång erfarenhet inom måleribranschen och sitter med i olika Branschråd, till exempel i YBG.

 

Starthjälp spackelprojekt

Magnus Karlsson, Projektledare på Olofssons Måleri i Stockholm:
Att kunna får platsbesök av Scanspac är något som våra killar verkligen uppskattar, och det dyker alltid upp frågor som våra målare gått och funderat på. När det kommer till produktkunskap, hur man minskar spill, hur vi ska utföra spacklingsjobbet och kreativa lösningar, så är kunskapen hos Scanspac ovärderlig för oss som entreprenör.

Våra målare jobbar hårt hela dagarna och de tips som vi får är alltid viktig information, både för de nya och lite mer oerfarna målare såväl som för våra mer rutinerade målare. Jag är otroligt tacksam att denna service finns att tillgå och det har hjälpt oss i flera av våra projekt.