Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Mån-Tors 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Lunch: 12:00-12.45 (Kundservice)...
Huvudkontor och fabrik i Glanshammar
Tel.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhetsbrev
 

You are here

Om Dalapro

Vi vill ge kvalitet och komfort till inomhusmiljöer
Varumärket Dalapro ägs av Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac.  Vår primära målgrupp är professionella målare. Dalapro leder utvecklingen av spackel i Europa och arbetar ständigt med innovationer för att utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak.

Produkter med hög kvalitet
Dalapro har ett brett sortiment med produkter för alla ändamål. Gemensamt för alla våra produkter är den höga och jämna kvaliteten som ger bästa möjliga resultat varje gång.

Lokala råvaror
Vårt färdigblandade spackel produceras i Sala och Glanshammar. Två tredjedelar av produktionen går på export till Europa, främst till övriga Norden och länderna runt Östersjön.

Hållbarhet är en ledstjärna i allt vårt arbete
Inom Saint-Gobain Sweden AB arbeta vi kontinuerligt och systematiskt för att alla delar i vår verksamhet – från leveranser av råvaror till leveranser av produkter och tjänster till kund – ska ha högsta möjliga kvalitet, erbjuda bästa möjliga arbetsmiljö och ha minsta möjliga miljöpåverkan. Vi arbetar därför målmedvetet med:

  • Forskning och utveckling av material och lösningar.
  • Att förhindra uppkomst av avfall och bidra till återvinning av material.
  • Vi vill erbjuda system och produkter som svarar upp mot aktuella och framtida krav.
  • Vi ser till produktsystem  – hela produktsystemet är viktigt för att nå ett bra slutresultat för såväl målare som slutanvändare.
Dalapro Nova - storsäljaren

Snabbfakta

  • Dalapro leder utvecklingen av färdigblandat spackel i Europa
  • I över 50 år har vi utvecklat spackel i ett nära samarbete med professionella målare
  • Våra spackelprodukter är svensktillverkade med råvaror från Glanshammar och Sala
  • Vår storsäljare är Dalapro Nova
Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom Dalapro

Saint-Gobain Sweden AB

Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med över 179 000 anställda. I Sverige bidrar cirka 850 anställda till en omsättning på  drygt 3 miljarder SEK.

Se filmen om Saint-Gobain

Denna video visar hur Gruppen förbättrar vår vardag. Saint-Gobain designar, tillverkar och distribuerar material som är nödvändiga för allas vårt välbefinnande – och för vår gemensamma framtid.