Nyhet! Mycket högfyllande spackel

Högfyllande spackel


Nu lanserar vi den revolutionerande spackelserien Dalapro Maximum, ett spackel med mycket hög fyllnadsförmåga. Produkterna är smidiga att använda, lätta att slipa och minimerar risken för blåsor på icke sugande underlag. Den nya spackelfamiljen består av produkter för ispackling och bredspackling. De ska användas på väggar och tak inomhus och finns för hand-, roll- och sprutapplikation.

Produkterna ger en fin yta som kan målas direkt efter slipning. Dessutom fyller produkten maximalt och sjunker minimalt. Har man en tuff yta är Dalapro Maximum det självklara valet! Spacklet fungerar lika bra på både betong och gips. De unika fyllnadsegenskaperna innebär snabb, ergonomisk och lönsam metod för bredspackling på större objekt. Produkterna är Svanenmärka och har M1-klassificering, miljöproduktdeklaration (EPD) och IAC Gold certifikat.

I samband med lanseringen av Dalapro Maximum utgår föregångarna Dalapro Max och Dalapro Max Plus.

 

Patentprocess pågår

Teknologin bakom den fyllnadsförmågan hos Dalapro Maximum är både innovativ och unik. Vi har ansökt om patent och processen pågår för fullt. Tills vidare är den skyddad av Patent Pending: EP 3943466A1.

Nästa generation spackelprodukter

Dalapro Maximum är nästa produktserie i kommande produktlanseringar fram till 2025 – som bygger på innovativ teknologi och ett hållbart tänk. Nästa generation spackelprodukter, helt enkelt. I grunden handlar allt om att underlätta för dig som målare att göra ett riktigt bra jobb – för kunden, dig själv och världen runt omkring.