Dalapro på Nordbygg 2022

Nordbygg 2022

 

Dalapro ställer ut på Nordbygg 2022 tillsammans med sina systerbolag inom Saint-Gobain Sweden AB; Weber, Gyproc och ISOVER.  Här visar vi upp våra nya produkter och vårt miljöarbete.
 
Dalapro Robust – Spackel för en extra slittålig yta

Ett grått hand- och sprutspackel som passar perfekt i offentliga utrymmen, där väggar behöver tåla extra mycket slitage. Vi visar prover och berättar mer om denna nyhet.

Dalapro Design – spackel som ger betongliknade väggar
Ett lättarbetat spackel som kan brytas i valfri kulör. Ger en betongliknande, levande väggyta med färgskiftningar. Kolla in våra prover och se filmer hur man bäst spacklar detta specialspackel.

Nya verktyg - för ett perfekt resultat
Rätt verktyg med hög kvalitet och smarta tillbehör underlättar arbetet och är en förutsättning för ett bra resultat. På Nordbygg presenterar vi specialverktygen och ni kan känna på dem.

Hållbara hinkar – mindre miljöpåverkan
Förpackningen står för en stor del av en produkts miljöpåverkan. Därför ersätter vi successivt våra hinkar med mer miljövänliga hinkar. Vi visar hinkarna och berättar gärna mer om mervärdet av miljöhinkar för er som kund.

Auto Pro – Kapar ytterhörn på löpande band
Kolla in den nya maskinen som kapar ytterhörn. Den är enkel att programmera och kapar exakta mått varje gång. En smidig maskin som även är lätt att flytta med sig. På Nordbygg demar vi Auto Pro och berättar mer.
 

 

Möt våra experter

Dagligen träffar du våra ämnesexperter inom spackling. Kom och ställ dina frågor! Vi har även experter från Saint-Gobain, Weber, Gyproc och ISOVER på plats. Kom och ställ dina frågor.
 

Fredrik Brokmark, International Project Manager
Fredrik berättar om våra nyheter, svara på spackelfrågor och prata om YBG; Yrkesmässig behandling av gipsskivor.

Tisdag 26/4 kl. 12.00-13.00
Onsdag 27/4 kl. 15.00-16.00
 

Thomas Sternhoff, Key Account Manager
Thomas pratar om våra nya Dalapro produkter, Dalapro Design, Robust, våra verktyg och svara på frågor.

Torsdag 28/4 kl. 15.00-16.00

Vi ses i monter C10:49 på Nordbygg 2022, Stockholmsmässan!

Hämta din fribiljett här

Använd koden saintgobainnb22 för att hämta din biljett till Nordbygg 2022.