Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Mån-Tors 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Lunch: 12:00-12.45 (Kundservice)...
Huvudkontor och fabrik i Glanshammar
Tel.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhetsbrev
 

You are here

Starthjälp

Dags att starta ett nytt måleriprojekt?

Är ni i uppstarten och är lite osäkra på materialåtgång eller appliceringsmetod? Ta i så fall kontakt med oss på Scanspac för ett startmöte på plats på ert projekt. Där kan vi bistå med tips och råd gällande materialval, maskinval och även hjälpa till med förbesiktningar av ytor som ni ska arbeta på.

Vi kan stå till tjänst med praktisk träning av era målare, antingen i vårt testcenter i Glanshammar (utanför Örebro) eller direkt på plats på ert projekt. Våra tekniker har lång erfarenhet inom måleribranschen och sitter med i olika Branschråd, till exempel i YBG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magnus Karlsson, Projektledare på Olofssons Måleri i Stockholm:
Att kunna får platsbesök av Scanspac är något som våra killar verkligen uppskattar, och det dyker alltid upp frågor som våra målare gått och funderat på. När det kommer till produktkunskap, hur man minskar spill, hur vi ska utföra spacklingsjobbet och kreativa lösningar, så är kunskapen hos Scanspac ovärderlig för oss som entreprenör.

Våra målare jobbar hårt hela dagarna och de tips som vi får är alltid viktig information, både för de nya och lite mer oerfarna målare såväl som för våra mer rutinerade målare. Jag är otroligt tacksam att denna service finns att tillgå och det har hjälpt oss i flera av våra projekt.

 

Kontakta oss

Fredrik Brokmark - Technical Support - Dalapro - Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac

 

Fredrik Brokmark, Teknisk Specialist

Tel. 070-547 51 92

 

Thomas Sternhoff - Key Account Manager, Dalapro Sweden

Thomas Sternhoff, Key Account Manager

Tel. 070- 665 34 23

 

Håkan Söderblom - Technical Support - Dalapro - Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac,