Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Mån-Tors 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Lunch: 12:00-12.45 (Kundservice)...
Huvudkontor och fabrik i Glanshammar
Tel.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhetsbrev
 

You are here

Saint-Gobain Sweden AB har för tredje året i rad certifierats Top Employer av Top Employers Institute.

15 februari 2018
Top Employer

Varje år utför Top Employers Institute utvärderingar av arbetsplatser för att identifiera de ledande arbetsgivarna när det kommer till att skapa arbetsmiljöer som främjar både den professionella och personliga utvecklingen hos de anställda. I utvärderingen ansåg man att Saint-Gobain utmärkte sig särskilt för sitt arbete med karriär- och successionsplanering samt ledarskapsutveckling. En annan avgörande faktor var att Saint-Gobains värderingar är väl införlivade i företagskulturen.

”Vi är verkligen stolta över den här symbolen för vårt arbete med att utveckla vårt erbjudande till nuvarande och framtida medarbetare”, säger Annika Jernberg, HR-direktör Saint-Gobain Sweden. ”Dialogen med våra medarbetare pågår dagligen genom utvecklingssamtal, måluppföljning och medarbetarundersökningar och att dessutom låta Top Employers Institute granska oss som arbetsgivare och utvärdera hur vi arbetar med utveckling av våra medarbetare och ledare innebär värdefull återkoppling för oss. En granskning och jämförelse med andra företag ligger i linje med vår ambition att hela tiden utvecklas och bli en ännu bättre arbetsgivare”.


Saint-Gobain Sweden
Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad, utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda, innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd.

Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 170 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.