Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Mån-Tors 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Lunch: 12:00-12.45 (Kundservice)...
Huvudkontor och fabrik i Glanshammar
Tel.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhetsbrev
 

You are here

Saint-Gobain Sweden AB certifierade enligt Top Employer

24 februari 2017
Saint-Gobain Top Employer 2017

För andra året i rad har Saint-Gobain Sweden AB (med varumärkena Gyproc, ISOVER, Leca®, Dalapro och Weber) samt Dahl AB i Sverige blivit certifierade enligt Top Employer tillsammans med ett flertal Saint-Gobain-bolag i Danmark, Finland och Estland.

Varje år utför Top Employer Institute utvärderingar av arbetsplatser för att identifiera de ledande arbetsgivarna i världen. Under certifieringen har Top Employer Institute utvärderat Saint-Gobain-bolagens medarbetarerbjudande inom ledarutbildning, kompetensutveckling, bemanning, karriär- och successionsplanering samt löner och förmåner. I certifieringsprocessen utvärderas också hur väl företagets värderingar influerar företagskulturen. För att garantera trovärdigheten och kvaliteten av certifieringen revideras allt material av en oberoende tredje part.

”Vi är mycket stolta över att ta hem certifieringen för andra året i rad. Att låta oss granskas som arbetsgivare och utvärderas i hur vi arbetar med medarbetare och ledare ligger i linje med vår ambition att hela tiden utvecklas och bli en ännu bättre arbetsgivare. Certifieringen bidrar till att ytterligare stärka vårt varumärke mot nuvarande och framtida medarbetare och förstås även gentemot våra kunder”, säger Annika Jernberg, HR Director Saint-Gobain Sweden.

Besök Top Employers hemsida

Besök Saint-Gobains hemsida