You are here

Ny förpackningsdesign och nya funktioner

10 april 2018
Ny förpackningsdesign och nya funktioner

Dalapro Joint, Max, Nova och Premium är fyra av våra storsäljande spackelprodukter. Nu har de fått en ny förpackningsdesign och tydligare produktinformation. Dessutom har Dalapro Max- och Premiumprodukterna fått nya recepturer som både ger bättre arbetsmiljö och ännu bättre slutresultat. Lanseringen börjar i april med Premium, Joint och Nova. Utrullningen av övriga produkter sker under året.

 

Dalapro Max är ett  färdigblandat, grått och högfyllande spackel för ispackling och bredspackling av väggar och tak. Produkten passar de flesta underlag och ger en fin yta som kan målas direkt. Ny receptur minskar mängden luftburet damm vid slipning. Dalapro Max minimerar också blåsbildning på icke sugande underlag, exempelvis målad väv. Finns som hand-, roll- och sprutspackel.

Dalapro Premium är ett färdigblandat högfyllande spackel för skarv- och bredspackling på de flesta ytor som gips, betong och glasfiberväv. Den speciella konsistensen gör det lätt att arbeta med. Spacklet är vitt, vilket ger en bra grund för övermålning med ljusa kulörer. Finns som hand-, roll- och sprutspackel.

Läs mer på vår hemsida på våra produktsidor och i vår online folder.
 

Prenumerera på Dalapro Nyhetsbrev

Registrera dig för att få spackeltips och våra senaste nyheter

E-postadress: