Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Mån-Tors 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Lunch: 12:00-12.45 (Kundservice)...
Huvudkontor och fabrik i Glanshammar
Tel.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhetsbrev
 

You are here

Möt oss på Nordbygg 10-13 april 2018

8 februari 2018
Dalapro på Nordbygg

Saint-Gobain presenterar kompetens och lösningar för en hållbar framtid

Ett hus av sunda material är attraktivt i alla led; för arkitekter och konstruktörer, byggare, fastighetsägare, hyresgäster – och kommande generationer. På Nordbygg 2018 ställer de fyra Saint-Gobainbolagen Weber, ISOVER, Gyproc och Dalapro ut i en gemensam monter med temat ”Kompetens och lösningar för en hållbar framtid”. Här möter besökarna en unik mix av kompetenser och systemlösningar som bidrar till ett effektivt, hållbart byggande i allt från material och byggmetoder till förvaltning och ekonomi.

Hållbara lösningar
På Nordbygg presenterar Saint-Gobain produkter och system som ger minskad miljöpåverkan i tillverkningsprocessen och ger fördelar vid projektering, i byggprocessen och för dem som vistas i byggnaderna.

Byggoptimering
De fyra bolagens samlade kompetens och lösningar möjliggör effektiviseringar och kvalitetsförbättringar i allt från val av konstruktion och material till montering, avfallshantering och omkostnader på byggplatsen. Här får du ta del av lösningar för byggoptimering vid planering, projektering, drift och underhåll.

Inomhuskomfort
Med tanke på att vi tillbringar cirka 90 procent av våra liv inomhus, är bra inomhuskomfort avgörande för att människor ska må bra. Saint-Gobain erbjuder lösningar med människan i centrum och tar ansvar för att skapa inomhuskomfort som bidrar till människors välbefinnande och hälsa.

Välkommen till Saint-Gobain, monter C 10:49 på Nordbygg 2018!